Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana
Telefon: 031 692 524

FINANČNA VARNOST

Iskanje

Finančna varnost

Nudimo vam širok nabor finančnih storitev – upravljamo s terjatvami, urejamo preživnine, odškodnine, ponujamo računovodske storitve, davčno svetovanje, izobraževanje in finančni coaching, uredimo vam tudi zavarovanja.

Finančne storitve

Ponujamo širok nabor finančnih storitev, od upravljanja s terjatvami in obravnavo odškodnin, do računovodskih storitev, davčnega svetovanja, izobraževanja in finančnega coachinga ter zavarovalnih storitev.

Ponujamo optimizacijo finančnega stanja za fizične in pravne osebe. Preverjamo prihodke in odhodke družin ter skupaj iščemo rešitve za izboljšanje finančnega stanja in družinskega proračuna. Morda pa bi želeli osebne finance obvladovati sami – v tem primeru izberite našo ponudbo finančnega coachinga, ki je individualno prilagojen posamezniku glede na njegove želje, predhodno poznavanje upravljanja osebnih financ ter premoženjsko izhodišče. Prihodke in odhodke preverjamo tudi na ravni družinskih in majhnih podjetij, ki jim nudimo implementirane rešitve za manj skrbi in bolj jasno finančno prihodnost.

Imate težave z dolžniki, vendar menite, da nimate dovolj znanja o celostni izterjavi?

Prepustite izterjavo dolgov strokovnjakom. Nudimo številne možnosti svetovanja pri izterjavi, s strokovnimi nasveti, možnostmi prednostne obravnave in večletnimi izkušnjami. Za vas izterjamo, kar vam pripada. Ponujamo tudi storitve s področja izterjave preživnine.